Procedure

U kunt zich telefonisch of via deze website aanmelden voor een eerste contact. Indien u via de website contact met mij opneemt, zal ik terug mailen via het beveiligde e-mail programma Zivver.

Nadat u zich heeft aangemeld, kunnen wij een afspraak maken voor een intakegesprek. Voorafgaand aan de intake stuur ik u informatie over wet- en regelgeving. Deze informatie is ook in te zien op de website van de LVVP. Tijdens het eerste gesprek maken we verder kennis en kijken we wat uw klachten/problemen zijn en uw hulpvraag. In ditzelfde, of in een volgend gesprek, kijken we naar de mogelijke oorzaken en consequenties van uw problemen/klachten. Tevens kijken we samen naar welke vorm van hulp het beste bij u past. Mocht dat een vorm van hulp zijn die binnen deze praktijk wordt aangeboden dan kunnen we de gesprekken vervolgen. Indien er geen passend hulpaanbod geboden kan worden, zoeken we naar een passende doorverwijzing.

De duur van een intakegesprek is een uur, van een behandelgesprek drie kwartier. Gewoonlijk vinden de gesprekken in het begin wekelijks of tweewekelijks plaats. Later kan dit veranderen naar een lagere frequentie, uiteraard in onderling overleg. Ook het aantal sessies en de afronding van de behandeling vindt in overleg plaats.